Become a #futureshaper

Construim viitorul împreună

Chiar aici în Lugoj
​​​​​​​#Futureshaper

582x342-brand-video
play-button
Watch the video
582x342-petr
play-button
Watch the video
La Honeywell Lugoj poți deveni un membru al echipei noastre de creatori și inovatori ai unor produse care contribuie la un viitor mai sigur și mai bun. Alătură-te uneia dintre principalele fabrici  de componente și echipamente electronice pentru sisteme de detecție a incendiilor și de control al accesului în clădiri. Contribuie și tu la transformarea orașelor în care trăim și a clădirilor în care lucrăm.
Avem o echipă de oameni talentați si entuziaști din întreaga regiune, încurajând un mediu de lucru în care spiritul și munca în echipă ajută la modelarea viitorului.


Vezi mai jos oportunitățile noastre de lucru.
                 Honeywell Building Technologies
Honeywell Building Technologies

Clădirile impactează modul în care oamenii trăiesc zilnic. La Honeywell Building Technologies (HBT) Lugoj, transformăm modul în care funcționează fiecare clădire, prin crearea de produse și soluții pentru clădiri inteligente. Tehnologiile noastre diverse ne permit să creăm soluții inovative. Clădirile ar trebui să fie eficiente și sustenabile, iar informațiile referitoare la acestea, gestionate prin intermediul soluțiilor noastre software și hardware,  pot îmbunătăți experiența utilizatorilor.

De ce Honeywell Lugoj?


Cu o istorie de 30 de ani în Lugoj, suntem recunoscuți și apreciați ca fiind un angajator de top în rândul comunității lugojene și în împrejurimi. Ne propunem ca în următorii 5 ani să devenim alegerea numarul 1 pentru angajații actuali și viitori, pentru clienți, dar și pentru organizația noastră. Vom atinge acest obiectiv acționând permanent cu respect față de mediul înconjurător. În echipa noastră din Lugoj, vei găsi un mediu de lucru în care stimulăm performanța și ne preocupăm în permanență de dezvoltarea angajaților noștri, unde sărbatorim diversitatea și incluziunea. Împreună generăm idei care contribuie la îmbunătățirea produselor și soluțiilor Honeywell din întreaga lume.

Vezi mai jos oportunitățile noastre de lucru.
IT Brno
Inginerie și Software
Inginerii noștri hardware și software lucrează pe multiple sisteme de operare și pe o gamă variată de platforme.
De la automatizarea clădirilor pentru a fi mai confortabile, la a face locurile de muncă mai sigure și mai productive și până la cele mai noi sisteme de management al clădirilor, vei avea oportunitatea să lucrezi cu cele mai noi tehnologii. Avem, de asemenea, o gamă variată de oportunități de carieră pentru cei specializați în managementul proiectelor, ingineria de procese și produse, cercetare și dezvoltare și multe altele. Regăsești mai jos cele mai recente oportunități din inginerie.

interns-grads-brno
Internships și programe pentru absolvenți Stagiile și oportunitățile de internship la Honeywell te pregătesc pentru viitor. Vei lucra cu experți din domeniu la proiecte semnificative pentru business  și vei avea toate uneltele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile. 
Organizam zilele porților deschise în care poți arunca o privire la modul în care lucrăm și la facilitățile noastre. Programele noastre de internship sunt destinate tuturor celor interesați de dezvoltarea celor mai noi tehnologii din industria electronică și managementul clădirilor.
brno engineering
Specialiști logistică și aprovizionare Viitorul producției este unul avansat, în care lanțurile de aprovizionare sunt esențiale și adaptabile. La Honeywell Lugoj, combinăm tehnicile avansate de producție cu analiza big data pentru a lua decizii inteligente care cresc eficiența și scad costurile.
Căutăm specialiști în achiziții, lanț de aprovizionare și logistică să ni se alăture, așa că aruncă o privire la cele mai recente oportunități de mai jos.
brno engineering
Operatori Producție și Logistică
În direcția dezvoltării continue a fabricii din Lugoj, avem diverse oportunități de angajare pentru roluri de operatori în producție, manipulanți marfă și tehnicieni de mentenanță. 

Poți aplica mai jos sau trimite-ne CV-ul tău la adresa de email: recrutarelugoj@honeywell.com. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta și la numărul  de telefon: 0758-114-116.

ANGAJAȚII NOȘTRI

„Ca inginer de automatizare sunt responsabil de gestionarea și implementarea proiectelor de automatizare în zona de producție, iar o parte din acesta este transferul proceselor manuale către cele automatizate folosind roboți.
Lucrez în Honeywell din 2014, și am început ca tehnician de linie. Honeywell mi-a oferit  oportunitatea de a fi promovat în rolul pe care îl am acum, dar și instrumentele și sprijinul necesar pentru a performa în jobul mult visat.
În Honeywell prețuim oamenii dedicați și pasionați, care sunt motivați de rezultate.”
- Lucian, Automation Engineer
Morey, Kim
„Honeywell mi-a asigurat resursele și instrumentele necesare pentru a crește pe plan professional. Am participat la numeroase cursuri specifice domeniului, cel mai semnificativ fiind cel de Lean Expert. Unul dintre primele proiecte de amploare la care am participat și am aplicat cele învățate,  numit Layout optimisation, a adus schimbari majore în întreaga organizare a spațiului de productie din site. Să investești în oameni este cel mai bun mod de a obține cele mai înalte performanțe – este motto-ul pe care îl folosesc de când lucrez în echipa Honeywell Lugoj.”
- Liliana, Experienced HOS Specialist
recruiters static image
„În calitate de Supply Planning Supervisor, coordonez o echipa de achizitori și planificatori de producție care sunt responsabili cu asigurarea lanțului de aprovizionare in cadrul diviziei Building Management Solutions din Lugoj.
Fac parte din echipa Honeywell din 2011, și am lucrat atât în departamentul de Logistică, cât și în departamentul de Management al Materialelor, având multe oportunități de a învăța de la cei mai buni colegi care mă inspiră în fiecare zi. Sunt foarte mândră că am susținut implementarea platformei SAP in site-ul nostru, oferind traininguri de bază utilizatorilor finali, contribuind astfel la dezolvtarea si creșterea site-ului.
La Honeywell prețuim fiecare membru al echipei și încurajăm dezvoltarea continuă pe parcursul călătoriei lor de #Futureshapers.”
- Roxana, Sr Supply Planning Supervisor
Klomp, Erwin
“Sunt mandră că din 2017 fac parte din echipa Honeywell pe rolul de operator în producție. În tot acest timp, am reușit să mă dezvolt prin învățare continuă și să promovez pe nivele superioare în cadrul liniei pentru care lucrez. De curând am devenit  Brand Ambassador Honeywell și mă bucur că am ocazia să cunosc oameni minunați care au aceleași interese ca și mine. Cred cu tărie că singura modalitate prin care poți să faci lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci!” - Ramona, Operator Producție
Klomp, Erwin

No results for "${pageStateData.searchKeyword}"

No results for "${pageStateData.placeVal}"

take a look at other Honeywell jobs in the categories below. You can also search for other opportunities or sign up for the Honeywell Talent Community to stay up to date on the new jobs as they become available.

Futureshaper Careers

Whether you are a supply chain expert, software engineer, engineer, customer service agent, salesperson or a finance professional, we have your dream job.  
Join The Talent Community
Join The Honeywell Talent Community
Sign up today to be the considered for open roles.

EVENIMENTE ȘI ȘTIRI

market benefits static image
Flight festival - Septembrie 2022 - Timișoara Parteneri eveniment.
market benefits static image
Back to School 2022 Noul an școlar a început și ne bucurăm că împreună am reușit șă ajutăm peste 100 de copii de la școlile gimnaziale din Darova și Racovița cu ghiozdane noi și rechizite. 
market benefits static image
"Ziua Porților Deschise" - Iunie 2022 De ziua porților deschise, am fost încântați să le arătăm copiilor angajaților ce facem la Honeywell și să le trezim interesul pentru inginerie și alte domenii de activitate , totul urmat, desigur, de o doză de distracție: ateliere de pictură, curse cu ostacole și multe altele.
market benefits static image
Evenimente Anuale - Honeywell Lugoj Organizăm anual evenimente interne de Paște, Crăciun, 1 Decembrie, ba chiar și de Halloween!